De nieuwe Redline Magazine

 
share

Deze editie van het Redline Magazine zit vol emotie en nieuwe ontdekkingen die de harten van Ducatisti sneller laat kloppen.

Ongekend dubbel Ducati succes voor Ducati en Dovizioso. De historische- en volledig Italiaanse overwinning op Mugello, waar Dovizioso zijn éérste overwinning van het seizoen pakte en een ontketende Petrucci een derde plaats behaalde, direct gevolgd door een tweede overwinning op Montmelo. 

De eerste Ducati die zo avontuurlijk is, de Multistrada 1200 Enduro Pro is ontworpen om u de wereld op twee wielen te laten ontdekken. Verken plaatsen waar niemand tot voor kort heen durfde te gaan. Meer in dit nummer, de SuperSport: comfort en veelzijdigheid verenigd in een sportieve ziel.

Op het gebied van Scrambler nieuws: de terugkeer van de Full Throttle in kenmerkende stijl en de onthulling van de Mach 2.0.

De kennismaking van de DRE Safety Academy, de Ducati rijschool gericht op veiligheid, met uitgebreide aandacht voor de "Bosch Cornering ABS", de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid.

De Multistrada 950 brengt u naar Genua, waar u wordt ondergedompeld in de traditionele sfeer en de charme van de smalle steegjes.

Ook in deze tweede editie van Redline 2017: de zomerse kledinglijn, de nieuwe Ducati Bianchi fietsen en nog veel meer.

Download uw exemplaar en volg uw passie!