D.O.C. - Desmo Owners Club

 
share
 

Desmo Owners Club @ Bike Expo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Becoming a member of an Official Club allows you to enjoy exclusive privileges and participate in a wide array of events organized by the club and by Ducati, the chance to live your Ducati passion through 360°.
De wereld van de D.O.C (Desmo Owners Club) is de meest complete manier om te kunnen genieten van alle sensaties die jouw Ducati je bieden kan. In een officiële club vind je immers personen die allemaal dezelfde desmodromische passie delen. Waar je je tijdens al jouw reizen met jouw Ducati ook bevindt, er is altijd een vriend die voor je klaar staat.

Sinds 2000 is het aantal clubs toegenomen tot meer dan 200 en ook in 2010 blijft de gemeenschap groeien. Tijdens alle Ducati evenementen heeft een D.O.C lid recht op een bijzondere behandeling en bovendien kun je de firma en het museum bezoeken.

In een Ducati club heb je verder de mogelijkheid om deel te nemen aan alle activiteiten die door de club zelf georganiseerd worden, zoals ontmoetingsdagen, dagen op het circuit, reizen en nog veel meer.


More contents are yet to come. Stay tuned and wait for the 2013 Desmo Owners Club program!